Съпругът на Ирина Бокова Калин Митрев коментира пред Нова телевизия

...
Съпругът на Ирина Бокова Калин Митрев коментира пред Нова телевизия
Коментари Харесай

Съпругът на Бокова: Скандалът с "Азербайджанската афера" е атака срещу семейството ми

Съпругът на Ирина Бокова Калин Митрев разяснява пред Нова телевизия "Азербайджанската спекулация ".


Според него абсурдът е офанзива против него и брачната половинка му. Той не отхвърля, че е взимал пари, само че те са били регламентирани, декларирани и с платени налози.

Припомняме ви, че през вчерашния ден министърът на финансите Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април... към профила заяви, че стартират инспекции по аферата.

„ Всичко е безсмислена нечиста сделка. Достатъчно сензационна, с цел да провокира интерес и вреди на мен и на фамилията ми. За мен това е кампания”, съобщи Митрев пред Нова телевизия. Той заяви още, че към този момент е разговарял с финансовия министър .


Припомняме ви, че през вчерашния ден Азербайджан популяризира позицията по случая посредством посолството си. „ Нито президентът на Азербайджан, нито неговото семейство е обвързвано с обвиняванията в обявата, която носи предизвикателен темперамент “,гласи известието. От Баку дефинираха журналистическото следствие "Азербайджанска пералня " като "хайверна дипломация " и провокация, финансирана с парите на финансиста Джордж Сорос.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР