Съпругът на Ирен Кривошиева й нанесе пореден удар. Наш репортер

...
Съпругът на Ирен Кривошиева й нанесе пореден удар. Наш репортер
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Удар по Ирен Кривошиева - мъжът й смаза колата в зверска катастрофа

Съпругът на Ирен Кривошиева й нанесе следващ удар. Наш кореспондент научи, че операторът Николай Николов е направил зверска злополука при започване на февруари. Той е помлял персоналния автомобил на актрисата. За благополучие Николай се разминал с леки охлузвания, до момента в който колата е помляна, написа " ШОУ ".

От колата на Ирен не става нищо. След тежката злополука е смачкана предната ризница, а в сервиза монтьорите открили купища нередности – погубен нагревател, греда, перка, изчезнали странични огледала и така нататък Колата била нова и Кривошиева доста си я обичала, чувствала се удобно в нея.

След направения списък на вредите Ирен решила, че няма смисъл да я прави. Едва ли и застрахователите ще й изплатят нещо, защото автоинцидентът е станал по виновност на Николай. От един месец насам тя обикаля автокъщи и търси нова лека кола, с която да се предвижва.

В последно време Ирен няма доста задължения в театъра, само че пък разбрахме, че е намерила нов метод за прехранване. Отскоро води курс за актьорско майсторство в столичния квартал „ Люлин”.

За новата си самодейност се похвали персонално в обществените мрежи: „ С Божията помощ започнах да повеждам курс по актьорско майсторство. С помощта на опита, който имам тук и в Америка, където живях в последните 20 години, и най-много с Божия помощ, желая да оказа помощ на всеки, който се усеща нерешителен, обезпокоен, изплашен и депресиран в това мъчно материално безбожничество да опознае себе си посредством актьорското майсторство. Това се отнася за всички възрасти – от 7 до 77 години. Това не е курс за звезди, а курс за осветляване и освобождаване”.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР