Съпругът на британската кралица Елизабет II - принц Филип, не

...
Съпругът на британската кралица Елизабет II - принц Филип, не
Коментари Харесай

Скандални твърдения в Двореца: Принц Филип изневерявал на кралица Елизабет II

Съпругът на английската кралица Елизабет II - принц Филип, не харесвал живота в Бъкингамския замък и като млад постоянно "бягал " от кралската резиденция, с цел да се отдаде на разгулен празненства с другари.

Според клюки в двореца принцът даже може да е изневерявал на брачната половинка си, макар че неоспорими доказателства за това няма. Разкритията прави историкът Крис Уилсън в нов документален филм, който ще бъде излъчен по английската телевизия Канал 5.

Според кино лентата Филип, който в този момент е на 94 години, се чувствал доста неловко, когато се преместил да живее в Бъкингамския замък. Дразнел се от това, че няма надзор над всичко и постоянно намирал избавление в частен нощен клуб в централен Лондон.

Вижте в галерията ни ТУК най-красивите моменти от любовната история на двамата >>>

Филип и мъжката му компания се отдавали на разгулен купони с голи девойки. Сред приятелите на принца били починалите артисти Питър Устинов и Дейвид Найвън. Твърди се още, че принц Филип завел непозната жена на кралската яхта "Британия " по време на пътешестване без брачната половинка си през 1956 година Кралица Елизабет II била доста объркана от дейностите на брачна половинка си и от време на време бракът им бил на ръба на колапса.

Друга клевета от двореца гласи, че Филип ненавиждал кралицата майка Елизабет и се погрижил тя да се изнесе от Бъкингамския замък. Една студена зима той наредил на прислугата да изключи отоплението в покоите на тъща му и след няколко дни тя се преместила да живее на друго място.

Прочетете още:
Ан, принцесата в сянка - животът на единствената щерка на кралица Елизабет II Кралица Елизабет II абдикира от престола си и предава трона на принц Чарлз Алкохолната диета на кралица Елизабет II
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР