Съпругът на българката, която загина при опит за рекорд по

...
Съпругът на българката, която загина при опит за рекорд по
Коментари Харесай

Съпругът на загиналата в опит за рекорд Теодора: Тя е моят идол

Съпругът на българката, която почина при опит за връх по гмуркане - Теодора Балабанова, се е заклел до края на живота си да бъде като нея. Михаил Балабанов сподели пред, че тя е била доста позитивен човек и ще остане неговият кумир и воин.

На 25 септември Теодора Балабанова почина, откакто доближи 233 метра в опит за нов международен връх по рисково дълбочинно гмуркане.

Много желая нещата да наподобяват малко по-положително на фона на тази покруса, тъй като Теодора беше един безусловно позитивен човек , споделя Михаил.

Той добавя, че тяхната работа е била доста позитивна, обвързвана повече с страсти.

„ Тя не приличаше на бизнес, това не е спорт. Всичко, което правехме, го правехме с задачата, че това е нашият живот, а не, че това е нашата работа или нашето обвързване, нещо, което би трябвало да вършим ", сподели той. Теодора Балабанова е първата българка  технически инструктор и нейна е била концепцията да отворят дайвинг центъра, показа Балабанов.

„ Заклех се, че ще се опитам до края на живота си да бъда като нея, тя ще бъде моят кумир, моят воин. Бих слязъл и на 330 метра дълбочина, тъй като го има, тъй като го мога ", изясни той.

Михаил Балабанов признава, че всеки желае да бъде най-хубавият в специалността си, да потвърди, че може.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР