Съпругът на Антония Петрова – Ивайло Батинков, здраво се е

...
Съпругът на Антония Петрова – Ивайло Батинков, здраво се е
Коментари Харесай

Mъжът на Тоца удари 100 кила

Съпругът на Антония Петрова – Ивайло Батинков, крепко се е ошишкал през последните месеци. Откакто се ожени, предприемачът заряза всевъзможни режими и се отдаде на вкусната храна и големте порции. Той към този момент не може да скрие шкембето си даже под необятните тениски и ризи.

От фотосите, които Тоца постоянно пуска в обществената мрежа, добре се вижда, че благоверният й е минал 100-те кила. Докато някогашната миска слабее, той натрупа тлъстини – най-много в коремната област. Батинков не крие, че обича да си похапва и никак не се лимитира. За негово благополучие, жена му си го харесвала и по-пухкав.Преди да се ожени за Антония, Ивайло бе доста по-слаб. След сватбата стартира стремително да дебелеее, само че пък като че ли не му пука изключително. Пред другари предприемачът споделил, че въобще не му се занимавало с диети, режими и спорт.

От друга страна, половинката му постоянно се хвали по какъв начин бързо си е върнала стройната фигура след раждането на сина им Благовест. Тя даже укорява всички майки, които не са съумели го създадат. „ Много апелирам всички дебели философки, които изясняват наднорменото си тегло с това, че в миналото са родили, да не изричат мнение под съвършените ми фотоси с безукорен външен тип, жанр и усет! ”, изрича се Петрова. „ А наднорменото тегло на мъжа ти по какъв начин обясняваш? ”, атакуват на собствен ред афектирани от устатата Тоца, писа Уикенд.

Блондинката от Перник не пропуща опция да изтъкне, че актуалният й мъж Ивайло е „ най-хубавият, най-умният и най-старателният ”, че фамилията й е за образец, че синът им Благовест се развива по-бързо от връстниците си. Това, несъмнено, е мощно пресилено, защото детето демонстрира напълно естествени умения за годините си и никога не се отличава като талант, както се пробва да го изкара майка му. Прави усещане, че Антония e станала от тези амбициозни родители, които тикат наследниците си да бъдат първи във всичко, без да се преценяват с действителните им благоприятни условия. „ Синът ми е най-усмихнатото, будно, интензивно, любознателно и отзивчиво дете! ”, хвали се Петрова.

Бебето Благовест се роди на 17 януари 2019 година, когато някогашната миска чества своя имен ден. Датата не е инцидентна, тъй като цифрата е щастливо за тяхното семейство – на 17 март 2018 година съпрузите се срещнали за първи път, а три месеца по-късно - на 17 юни, се ожениха в Гърция.

Петрова нееднократно е споделяла, че е изкарала извънредно лека и спокойна бременност, по тази причина е изцяло подготвена да зачене още веднъж. „ Искам децата ни да са с дребна разлика във възрастта. Толкова щастлива и уверена се усещах по време на първата бременност, липсваха неразположения, всичко беше по този начин хубаво, че желая още веднъж да го изживея! ”, безапелационна е Антония. Връзката на Петрова и Батинков се разви доста бързо. Блондинката е разказвала, че забременяла два месеца след запознанството им, освен това всичко било добре планувано, а не плод на случайността. За благополучие, родителите се сдобили с бебе незабавно щом го поискали и не се наложило да пробват с месеци. „ Късметлии сме, че имахме този късмет. Хората пробват с години и не се получава, по тази причина съм признателна на ориста! ”, удовлетворена е Тоца.

След като разбрали, че чакат дете, Петрова и мъжът й бързо насрочили дата за венчавка. Сватбата се състоя в Гърция, а на празничното събитие участваха доста другари и родственици. В България пък съпрузите проведоха друга гала, само че в стеснен фамилен кръг.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР