Съпругът ми никога не е отказвал помощ на никого. Щом

...
Съпругът ми никога не е отказвал помощ на никого. Щом
Коментари Харесай

Съпругата на лекаря, който уби крадец: Трябва да имаш право да се защитиш в дома си

Съпругът ми в никакъв случай не е отказвал помощ на никого. Щом му се обадят по телефона от болничното заведение, той отива. Случвало се е да ни се провалят проекти, тъй като той би трябвало да се отзове. Това описа брачната половинка на доктор Иван Димитров, който беше задържан за убийството на апаш, по.

Очаква се, за втори следващ ден, на проява в отбрана на лекаря. Те смятат, че Димитров е прострелял нахлулия в дома му рецидивист при самозащита и в отбрана на брачната половинка и двете си деца.

“Когато те атакуван в дома ти, би трябвало да имаш право да се защитиш”, съобщи Жулиета Димитрова и си пожела мъжът й да си е у дома за рождения ден на дъщеричката им.

Тя описа, че е схванала какво се е случило на другия ден след стрелбата: “На сутринта мъжът ми сподели, че отива на работа. Разбрахме се да се чуем по-късно, само че той не ми подвигна телефона. А след това видях служителите на реда, които ми споделиха, че той е арестуван за разпит”.

“За трети път обират дома ни. Досега не е имало арестувани. Голямата ни щерка е на 6 годинки, а дребната е на 2 годинки и половина. Нищо не знаят и се старая да не схващат. Голямата задава повече въпроси. Казвам й, че баща й има работа”, съобщи тя и добави, че не знае брачният партньор й да има оръжие.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР