Съпруга, обвинена в отравяне на кафето на съпруга си с белина в продължение на месеци

...
Съпругът, чието име не е публично назовано, за първи път
Коментари Харесай

Съпругът, чието име не е публично назовано, за първи път забеляза, че кафето му има странен вкус в края на март, докато беше настанен в Германия.

< p>Джонсън, на 39, и нейният съпруг преживяват развод, но живееха заедно с детето си.

Съпругът продължи да пие странната на вкус напитка две или три седмици, преди да използва химически тестови ленти, за да тества водата в чешмата му, която се нормализира.

Когато тества водата в кана си за кафе, тя показа „високи нива на хлор“, се казва в съдебните документи.

През май съпругът постави камера в дома, която показа как Джонсън „налива нещо в кана си за кафе“.

Шестгодишно момиче умира, след като е ударено от витло от лодката, която майка й караше

Той се престори, че пие кафето, докато семейството не се върна в Америка на 28 юни, защото не искаше да подаде сигнал в Германия, казва NBC News.

Докато е временно разположен в хотел във военновъздушната база Дейвис Монтан в Тусон, Аризона, съпругът е поставил друга камера, за която се твърди, че отново е показала как жена му „отива до кафемашината му и налива нещо в резервоара му за вода“ на 5 юли.

Съпругът подал сигнал в полицията на следващия ден, но полицаите му казали, че не е ясно какво е наливал Джонсън в кафето си.

Когато семейството се преместило в постоянно жилище вкъщи на 7 юли той е поставил повече камери, които изглеждат като противопожарни аларми, според съдебните документи.

Прочетете повече:
Жена в затвора, след като се опита да убие двойник с отровен чийзкейк
Зъболекар обвинен в убийството на съпругата чрез намазване на протеинови шейкове с отрова

Един беше поставен в пералното помещение, където се съхраняваше белина, друг беше поставен точно над кафе машината, а трети беше поставен, за да покаже ходене между тези две зони.

След събиране на множество видеоклипове, показващи, както се твърди, че Джонсън "взима белина, изсипва я в контейнер и след това се приближава и я изсипва в кафеварката", съпругът се върна в полицията.

Той казал на полицията, че смята, че отчуждената му съпруга се е опитвала да го убие, за да получи обезщетения при смърт.

Джонсън е арестуван и обвинен в опит за убийство първа степен, опит за нападение при утежняващи вината обстоятелства и добавяне на отрова към храна или напитки.

Твърди се, че при претърсване на дома е открит съд в спалнята на Джонсън под мивката в банята й, който мирише на белина и има някаква течност вътре. Съобщава се също, че вътре в кафемашината има течност, която мирише на белина.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР