Съпруг и съпруга си помислиха, че ще ударят джакпота, след

...
Съпруг и съпруга си помислиха, че ще ударят джакпота, след
Коментари Харесай

Двойка смятат, че са ударили джакпота, след като се събудиха и откриха £11 милиона в акции и сметка за акции

Съпруг и брачна половинка си помислиха, че ще " ударят джакпота ", откакто се разсъниха и откриха £11 милиона в акции и акции в тяхната сметка.

Самостоятелно заетият строител Ричард Уорнок беше шокиран, когато ревизира сметката си и откри, че са се появили зашеметяващите £8,3 милиона и £2,5 милиона в тази на брачната половинка му в сряда сутринта. Ричард и работничката в детска градина Жаклин, 54, имат сметка в международната капиталова компания Abrdn. Двойката употребява сметките си за независимо вложена частна пенсия и ISA за акции и акции и държи сметките в продължение на пет години.

56-годишният сподели пред Record: „ За няколко часа там си мислех, че това може да е истина и ще ударим джакпота! Беше като да спечелиш EuroMillions! Сърцето ми биеше когато видях парите. Вече бяхме почнали да мислим по какъв начин ще ги похарчим. "

" Първоначално си помислих, че би трябвало да е неточност, само че брачната половинка ми Жаки сподели, че портфолиото й също е нагоре. Започнахме да мислим, че една от вложенията н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР