Съпричастни сме с борбата на украинския народ - и като

...
Съпричастни сме с борбата на украинския народ - и като
Коментари Харесай

Джейхан Ибрямов: Данните за падналата ракета в Полша са оскъдни, изслушваме службите в две комисии

Съпричастни сме с битката на украинския народ - и като партия Движение за права и свободи, и като страна. Това съобщи зам.-председателят на парламентарната Комисия по защита Джейхан Ибрямов в коментар пред публицисти в коридорите на Народно събрание.

Данните, с които разполагаме, са доста нищожни, сподели Ибрямов във връзка падналата в Полша ракета. Да оставим експертите да открият какво тъкмо се е случило и по-късно можем да разясняваме по-обстойно, добави депутатът от Движение за права и свободи.

Той заяви, че ще има взаимно закрито съвещание на комисиите по защита и по външна политика, където ще бъдат изслушани съответните служби. Надявам се в най-скоро време да излезе достоверната информация какво тъкмо се е случило, съобщи Ибрямов.

Нека да изчакаме формалната информация, само че е реалност, че войната не носи позитивен резултат за нито една от страните. Надявам се със съответните диалози всичко това да завърши по кротичък метод в най-скоро време, уточни още депутатът от Движение за права и свободи.
 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР