Съпредседателят на ВМРО смята, че трябва да бъдат ударени монополите

...
Съпредседателят на ВМРО смята, че трябва да бъдат ударени монополите
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Държавата оперативно да ръководи рафинерията в Бургас

Съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация счита, че би трябвало да бъдат ударени монополите на скъпи горива

Нулева миграция и плътна граница посредством разполагане на гранична полиция и армията. Трябва да има санкции по висшите ешалони на Министерство на вътрешните работи и присъди за трафикантите. За това прикани в " Офанзива " по  съпредседателят на ВМРОАнгел Джамбазки.

Според него ВМРО-ДПМНЕ е завладяно от сръбско-кремълски креатури. " Те неглижират историческата истина, антибългарска организация. Изпълняват директно дилемите на Белград и Кремъл ", уточни той.

Джамбазки разкри целите на Вътрешна македонска революционна организация. " Трябва да бъдат ударени монополите на скъпи горива, да се понижи данъчната тежест. Доходите и сигурността са цели. Трябва да се направи по този начин, че страната оперативно да управлява рафинерията в Бургас. Импотентното държавно управление на Петков направи България разграден двор. Минималните пенсия и заплата трябва да бъдат нараснали ", изясни Джамбазки.

" Ако не гласоподават хората за Вътрешна македонска революционна организация, ориста на отечеството ще се взема решение от купените гласове. Ердоган има цяла група в Движение за права и свободи, това е заплаха за страната ", безапелационен е той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР