Съпредседателят на ВК Левски София Давид Давидов даде коментар по

...
Съпредседателят на ВК Левски София Давид Давидов даде коментар по
Коментари Харесай

Давид Давидов: Печалбите от спортния център ще влизат в касата на ВК Левски


Съпредседателят на ВК Левски София Давид Давидов даде коментар по време на откриването на новия състезателен комплекс на отбора - Sports Center Garitage. Давидов съобщи, че всички вероятни облаги от центъра ще влизат в клубната каса на “сините”.

“Още във времето, когато бяхме единствено почитатели на волейбола, сме привикнали да живеем в една среда, в която спортът е една тежка цел за развиване. Когато започнахме преди 4 години с плана Левски София, ние на процедура играехме в Горна Малина, ползвахме повече от 5 зали, физическата си подготовка правехме в детска градина. Тогава с Атанас и Владо си направихме заричане, че в един 5-годишен интервал от време ще създадем всичко допустимо да осигурим най-хубавите условия за волейбола в България. Днес, може би 3 месеца преди откриването на идващия ни огромен план - спортна зала “Левски София”, умерено можем да заявим, че това, което ще реализираме със залата е най-хубавото в България, на високо европейско равнище. Тази база, както към този момент сме декларирали, ще се опитаме да я отворим оптимално към волейбола, освен към потребностите на Левски.

Вeче направихме тази поръчка с даването на опция три национални обединения да упражняват в границите на август тук при нас и да организират физическата си подготовка преди разнообразни надпревари. Това съдействие ще продължава и ние ще желаеме да работим с федерацията, представлявана от господин Ганев, и да отдадем опция тези условия да са налични до огромен брой състезатели на България.

Подобен комплекс ще бъде и един бизнес план. Той ще бъде отворен за прилагане от оптимален брой гости от любителски спорт, които желаят да поддържат високо равнище на физическа подготовка. Ние ще предоставим опцията волейболен клуб Левски София да ръководи този комплекс и вероятни възможни облаги ще остават в клуба като част от неговата дълготрайна прехрана. По този метод ние ще желаеме да осигурим на ВК Левски София опция за дълготрайна вероятност и финансова непоклатимост ", показа Давидов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР