Съпредседателят на Продължаваме промяната (ПП) Кирил Петков определи като първа

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната (ПП) Кирил Петков определи като първа
Коментари Харесай

Кирил Петков: С обединението на ПП и ДБ започва обединение на добрите сили

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " (ПП) Кирил Петков дефинира като първа стъпка на огромен развой обединяването сред групировката му и обединението " Демократична България " (ДБ), които договарят за общо явяване на изборите на 2 април,. " Процес, който се споделя обединяването на положителните сили. Всички демократични общности, партии, хора с дела и с интензивности, с концепция България да бъде друга страна, да бъде просперираща, започваме огромното обединяване. Това, което ще видите е, че идващите три месеца този развой ще продължи като една лавина ", сподели Петков, който участва на Националното заседание на " Демократи за мощна България, заяви БНР. Партията като част от обединението Демократична България разисква общото явяване на изборите с Политическа партия.

Съпредседателя на Демократична България Христо Иванов счита, че предизборна коалиция с Политическа партия ще докара до мощно реформаторско болшинство, а това няма да се провали поради реденето на общи листи. " Аз не чакам листите да бъдат определящи. Определяща е политиката, политическата посока. Най-доброто решение за тази задача, който формулирах, е излъчването на ръководство, което е демократично и реформаторско и насочено с висока упоритост към Европа. Че и ние, че и жителите виждат какво става, когато властта се въргаля на улицата, виждат, че страната от ден на ден губи посока “, сподели той.

Другият съпредседател на Демократична България Атанас Атанасов чака сходна коалиция с Политическа партия да даде до продобиване на идните избори.  " Поставяме си висока цел – първа политическа мощ и първи мандат за сформиране на държавно управление след изборите, тъй като е извънредно значимо кой ще ръководи страната до локалните избори. Ако ние желаеме да разбием феодалните владения на ГЕРБ в огромните градове на страната, не би трябвало да позволяваме служебната власт, или държавно управление, доминирано от ГЕРБ, да ръководи страната, тъй като корупционните практики, с които се управлява локалната власт, за известни на всички ", съобщи Атанасов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР