Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков и депутатът от ГЕРБ

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков и депутатът от ГЕРБ
Коментари Харесай

Абсолютна лъжа, г-н Петков vs Искате ваши фирми да санират

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и депутатът от ГЕРБ Жечо Станков влязоха в изострен спор в коридорите на Народното събрание. Двамата си насочиха взаимни обвинявания в неистина и си задаваха взаимно въпроси кой е поел ангажимент за затваряне на огромен % от въглищните централи у нас.

Това стана, откакто на брифинг в Народното събрание от ГЕРБ-СДС разясниха изявление по-рано през днешния ден на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков по отношение на Плана за възобновяване и резистентност.

Според Жечо Станков не дават отговор на истина изказванията на Петков, че държавното управление " Борисов 3 " е поемало ангажимент за 40 % понижаване на излъчванията. Единствената страна член, която гласоподава " въздържал се " за този вид редуциране на излъчванията, беше България и това може да бъде тествано на Съвет " Околна среда ", уточни той.

След края на брифинга на ГЕРБ, Кирил Петков приказва още веднъж пред медиите в Народното събрание, а по време на изявлението му Жечо Станков го репликираше в профил. Бившият министър председател попита кога България е поела уговорката да понижи излъчвания.  Двамата влязоха в пряк спор и даже си дърпаха микрофона, на който говореха.

" Абсолютна неистина, господин Петков. Единствената страна, която не гласоподава за 40% понижаване на излъчванията на Съвет околна среда, където бях онлайн, беше България "

" Аз не ви прекъсвах "

" Вие ( " Продължаваме промяната " - б.р.) сте поели ангажимент да пандизите 83% от ТЕЦ-овете на територията на страната ".

" Спрете ",

" Нямате право да лъжете българските жители ".

" Грешка. Цялата работа е, че не желаете да има енергиен преход, а вашите компании да поемат саниране и да го усвои Делян Добрев ".

" Българските жители желаят санирането да продължи. Опашката от блокове и етажни собствености, може да стигне от тук до вашите мостове над Дунав, които щяхте да строите "

Така протече разговора сред Петков и Станков.

Малко по-късно " Продължаваме промяната " се срещнаха с " Възраждане ", зада се съветват за бюджета. На срещата Асен Василев призна, че най-вероятно държавно управление няма да има и се базира и на абсурда, който избухна в коридорите.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР