Съпредседателят на Продължаваме Промяната - Демократична България заяви, че няма

...
Съпредседателят на Продължаваме Промяната - Демократична България заяви, че няма
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да преговаряме за правителство с „Възраждане!

Съпредседателят на " Продължаваме Промяната - Демократична България " съобщи, че няма да договарят за държавно управление с " Възраждане ". Той написа обява в формалния си Фейсбук профил.

" Няма да преговаряме за държавно управление с " Възраждане "! Омръзна ми от медийни внушения, посредством преразказ, с които се заблуждават хората. В 50-ото Народно заседание има две евентуални болшинства: 1: ГЕРБ и Движение за права и свободи. 2: " Възраждане ", Българска социалистическа партия, " Величие ", Има Такъв Народ. Нека да е ясно, ПП-ДБ не може да бъде част от тези две болшинства, тъй като ние сме антикорупционна и проевропейска коалиция. Нашите гласоподаватели може да са безусловно спокойни за това ", добави той.

" Вчера ясно споделих, че в този парламент всички партии, които приказват, че са антикорупционни на думи, дано първо го покажат на каузи като поддържат закона за правосъдната власт, закона за персоналния банкрут и закона за отбрана на корупционни сигнали, които ще вкараме. Така няма да сме изгубили историческо време и ще сме траяли промените в България, даже когато в този парламент държавно управление не е възмножно ", написа още Петков.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР