Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев заяви, че с последните

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев заяви, че с последните
Коментари Харесай

Асен Василев каза има ли доказателства за срещи между Радев и Борисов

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев съобщи, че с последните изказвания на президента Румен Радев синхронът сред него и водача на ГЕРБ Бойко Борисов е станал явен:

" В последните 24 часа видяхме един сносно синхронизиран дует сред господин Борисов и господин Радев, който не мисля, че изненадва българските жители. Стана явно, дано по този начин да кажем, дори и за слепите ".

На въпрос има ли съответни доказателства за срещи сред Радев и Борисов, Василев отговори:

" Не вървя да им блестя ".

Асен Василев не има вяра, че ГЕРБ ще промени позицията си за измененията в Изборния кодекс макар изказването на Бойко Борисов:

" Честно казано, имайки поради какъв брой постоянно ГЕРБ си сменят мнението, съм леко песимистичен, че това ще се случи. Ако се случи обаче, това ще значи, че последните три седмици Народното събрание е въртял безусловно безсмислено едни безкрайни съвещания ".

ПГ на Политическа партия към момента не е получила покана за диалог от номинирания за кандидат-премиер на кабинет с първия мандат проф. Николай Габровски, сподели Василев. Той посочи, че нито едно от деветте им условия не е изпълнено, по тази причина поддръжка за кабинет с мандат на ГЕРБ е невъзможна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР