Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев бе днес на разпит

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев бе днес на разпит
Коментари Харесай

Асен Василев на разпит в прокуратурата

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев бе през днешния ден на разпит в Софийската районна прокуратура. Пред публицисти той съобщи, че не знае защо е извикан.
Вчера от прокуратурата оповестиха, че е формирано досъдебно произвеждане за напън посредством опасност към депутата от ПП-ДБ Радостин Василев, който предходната седмица разгласи, че напуща парламентарната си група.
Разпитът на Василев е бил точно по този производството за опасност към Радостин Василев, осведоми БНР. От вчерашното прессъобщение на прокуратурата стана ясно, че ще се ревизират лица, които вероятно са оказвали напън. От през вчерашния ден има и информация, че на разпит е бил свикан Кирил Петков, който обаче е в чужбина и разпитът е отсрочен.
Днес за към 40 минути с прокурорите се видя Асен Василев. След разпита той посочи, че е бил питан във връзка инспекцията, обвързвана с Радостин Василев, само че не е имал какво да каже. И изясни, че не е заплашвал по никакъв метод Василев и че не се тормози от други инспекции, които текат по случая.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР