Съпредседателят на ПП подкрепя Николай Денков в решението му да

...
Съпредседателят на ПП подкрепя Николай Денков в решението му да
Коментари Харесай

Петков си връща на Добрев: А той зареди ли на бензиностанция на Лукойл и подпомогна Путин?

Съпредседателят на Политическа партия поддържа Николай Денков в решението му да си подаде оставката на 6 март
Кирил Петков съобщи, че поддържа премиера Николай Денков в решението му да подаде оставка на 6 март. Заявката министър-председателят даде преди дни, до момента в който водачът на ГЕРБ Бойко Борисов установи, че ротацията от ден на ден се отдалечава.

" Като си си дал думата, я спазваш. Николай Денков е споделил, че ще подаде оставката си на 6-и март и аз го поддържам. Трябва да приказваме за това какво ще реализираме за България в идващите 9 месеца - това е задачата. Прекалено доста приказваме за позиции. Истинският въпрос е какво желаеме да се случи през идващите 9 месеца като действителни дейности, промени и позитивни дейности за българските жители ", коментира разяснява съпредседателят на Политическа партия пред публицисти в Пловдив.

" На базата на поставените цели би трябвало да кажем каква желаеме да бъде структурата на държавното управление по този начин, че да има непоклатимост, с цел да се реализиран тези цели. Темата за ротацията е толкоз значима, колкото тази за регулаторите, дори те са по-важни ", добави Петков.

По думите му, колкото по-малко промени се вършат в държавното управление, толкоз по-малко стрес ще има в обществото.

" Когато решим огромните въпроси, кадровите въпроси следват ", добави съпредседателят на Политическа партия в отговор на въпроса кой ще бъде външен министър на България, цитира го Българска телеграфна агенция.

Кирил Петков разяснява и изказванията на Делян Добрев, че режима на Путин с повече от 10 милиарда лева за интервал от две години.

" Всички знаем, че когато стартира войната, нямахме никакви други благоприятни условия за доставки, с изключение на " Лукойл ", и в този момент направихме по този начин, че да спрем дерогацията в равномерен интервал, с цел да не се усетят цените. Всички знаехме, че в случай че беше се случило за три дни, щяхме да внесем стрес в системата ", изясни Петков.

" От една година чувам за левчета, милиарди. Всички знаем, че тези тези дори са неактуални. Моят въпрос към Делян Добрев е дали е заредил резервоара си на бензиностанция на " Лукойл " и по този метод е подкрепил ужасния режим на Путин? ", попита Петков във връзка изнесените данни от депутата от ГЕРБ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР