Съпредседателят на ПП Кирил Петков напусна България точно в разгара

...
Съпредседателят на ПП Кирил Петков напусна България точно в разгара
Коментари Харесай

Петков кара тротинетка във Виена, а в прокуратурата го чакат за разпит

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков напусна България тъкмо в разгара на свадите със записите и замразените договаряния за кабинет. Той отпътува на " непланирано пътешестване в чужбина ” единствено ден преди връчването на втория мандат, оповестиха от пресцентъра на групировката. През това време пък е бил засечен да кара тротинетка във Виена, макар че другояче се закани да прави работа в Братислава. На този декор прокуратурата в София по този начин и не го дочака на разпит.

В неделя експремиерът ненадейно анулира уговорено присъединяване в bTV и разгласи, че трябвало незабавно да хване самолета, " с цел да отиде да открие партийна конструкция в Словакия ”, което се оказа неистина. " Непланираното пътешестване " в действителност е конгрес на GLOBSEC в Братислава, където е и шефът на Европейска комисия Урсула Фон дер Лайен.

 width=

Напомняме, че в края на предходната седмица Радостин Василев – Гела пусна абсурден запис от сещнощно заседание на Политическа партия, в което непосредствено се загатна и нейното име. На аудио файла Петков споделя, че е приказвал с нея и тя дала обещание да помогне на България да влезе в еврозоната, само че за тази цел би трябвало да се заобиколят разпоредбите. " Урсула сподели да заобиколим разпоредбите за еврозоната ”, споделя пред своите той.

Самата Фон дер Лайен и без друго бори репутационни вреди след корупционния скандал за лобизъм на К19 имунизациите от Пфайзер, а в този момент и Петков наля нова доза черен ПР за шефа на Европейска комисия.
Според информация на Tribune скритата цел на българския политик е да убеди " Урсула ", че в записа не се чува това, което всички си мислят. Според медията тя персонално го е уведомила, че е " мощно разочарована от потреблението на името ѝ за персонални цели ”.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР