Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков реагира във фейсбук профила си

...
Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков реагира във фейсбук профила си
Коментари Харесай

Кирил Петков до прокурорите: Не разбрахте ли, че не може да ни спрете или уплашите

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков реагира във фейсбук профила си с нещо като декларация, откакто сутринта се разбра, че прокуратурата е премислила и ще го проверява повторно за едно и също нещо - декларацията му дали има двойно гражданство(първия път обвинителите сами прекратиха инспекцията, защото действието не съставлява закононарушение, б.р.).

" До прокурорите и службите за сигурност: не разбрахте ли, че сме решени да създадем цялостна промяна в правосъдната система и в овладяните български служби и че не може да ни спрете или уплашите?

Аз съм горделив, че се отхвърлих от второто си канадско поданство, тъкмо с цел да мога да бъда част от смяната, която идва и която след повече 30 години липса на правдивост най-сетне ще отстрани институционално всички безконтролни и подвластни чиновници на правосъдната система и системата за сигурност ", написа експремиерът.

Той разяснява и какво ще следва за имунитета му:

" За моя имунитет: ще изчакам да се сформира и проработи комисия в Народното събрание, пред която да бъдат показани всички обстоятелства и доказателства, с цел да могат всички българи да видят ясно и образно по какъв начин българската прокуратура се употребява за политически напън.

В деня ПРЕДИ комисията да вземе решението си, ще се откажа от имунитета си непринудено, тъй като знам, че няма от какво да се опасявам. "


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР