Съпредседателят на ПП-ДБ, Кирил Петков, отхвърли обвиненията в корупционни схеми,

...
Съпредседателят на ПП-ДБ, Кирил Петков, отхвърли обвиненията в корупционни схеми,
Коментари Харесай

Кирил Петков отхвърли обвиненията в корупционни схеми

Съпредседателят на ПП-ДБ, Кирил Петков, отхвърли обвиняванията в корупционни схеми, които, по-рано, през днешния ден, водачът на ГЕРБ, Бойко Борисов, съобщи, че има във всички отраслови министерства. В коридорите на Народното събрание Петков изясни още, че във връзка с ротацията има цялостно доверие на Мария Габриел и Николай Денков, ще изчака техните крайни мнения:

" Нито стотинка, с изключение на заплатата, която вземем от този парламент. Нямам различен приход, с изключение на тъкмо този и мога да го заявявам и всички проверяващи могат да го създадат. Даже бих се радвал да създадем по този начин работеща и толкоз мощна комисия за противопоставяне на корупцията, че да може цялото българско общество да се довери откакто направи инспекция на всички политици. Но Найо ми сподели да кажа на моя представител да не се тормози за спортния министър, че индивидът е доста чист и прави най-хубавото, което може да се направи в тази обстановка ".

Кирил Петков разяснява това, след среща с еврокомисаря за правораздаването, Дидие Рейндърс, който дефинира стъпките за смяна на Конституцията като обилни.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР