Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов заяви, че

...
Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов заяви, че
Коментари Харесай

Женерала светнат за SS клуба на Нотариуса

Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов съобщи, че разполага със лист с имена на магистратите с клубни карти от SS клуб, свързван с Мартин Божанов-Нотариуса.

До убийството на въпросния “Нотариус ” Атанасов – при всичките си обществени изяви на тематика правораздаване, правосъдна промяна, национална сигурност, въобще не е споменавал за клуба и листата на посетителите му.

Днес обаче сподели забележителна информираност.

Основно в листата има прокурори от районна и градска прокуратура в София. Мисля, че има двама или трима съдии и така нататък Има и от Върховната касационна прокуратура. Тази информация ще я дава на комисията, която беше образувана в Народното събрание. Нека те дружно с прокуратурата би трябвало да изяснят случая, съобщи довечера по Нова телевидия Атанасов.

Това, което получих по пощата не е напълно лист, а доста забавен материал по тази причина по какъв метод Нотариуса е работил в правосъдната система и е уреждал каузи. Всичко това може да бъде разказано с една дума – корупция, добави Атанасов.

Оставам с усещането, че и.ф. гл. прокурор също разполага с тази информация, тъй като в този материал, който получих съществена сцена на дейностите е Районната прокуратура в София. А предходната седмица Сарафов влезе с 20 прокурора тъкмо там, уточни той. И акцентира, че не знае от кое място е изпратен документа, разяснява Атанасов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР