Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов заяви, че разполага

...
Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов заяви, че разполага
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: В списъка с имена на магистратите с клубни карти има хора и от Върховната касационна прокуратура

Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов съобщи, че разполага със лист с имена на магистратите с клубни карти от " SS клуб ", свързван с Мартин Божанов-Нотариуса. 

" Основно в листата има прокурори от районна и градска прокуратура в София. Мисля, че има двама или трима съдии и така нататък Има и от Върховната касационна прокуратура. Тази информация ще я дава на комисията, която беше образувана в Народното събрание. Нека те дружно с прокуратурата би трябвало да изяснят случая ", изрично съобщи Атанасов в ефира на NOVA. 

  " Това, което получих по пощата не е напълно лист, а доста забавен материал по тази причина по какъв метод Нотариуса е работил в правосъдната система и е уреждал каузи. Всичко това може да бъде разказано с една дума – корупция ", заяви съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ.

" Оставам с усещането, че и.ф. гл. прокурор също разполага с тази информация, тъй като в този материал, който получих съществена сцена на дейностите е Районната прокуратура в София. А предходната седмица Сарафов влезе с 20 прокурора тъкмо там ", уточни той. И акцентира, че не знае от кое място е изпратен документа.

" Трябва да се отнесем съществено към това, което се случва в страната и да намерим метод да преодолеем всички несъгласия. Защото договарянията в медиите започнаха преди тези в реалност. Трябва да се седне на маса за договаряния, всеки да съобщи своите искания. Включително и по темата за външно министерство. Смятам, че има, и то не един, вид и ГЕРБ и ПП-ДБ да имат канал към външния свят ", разяснява Атанасов. 

" Денков и Габриел работиха в доста добър синхрон през тези 9 месеца. Всички декларирахме, че те би трябвало да създадат разбор на работата на държавното управление, да го показват и на тази база да преговаряме ", добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР