Съпредседателят на партия АЛДЕ Илхан КючюкИлхан Кючюк е роден на

...
Съпредседателят на партия АЛДЕ Илхан КючюкИлхан Кючюк е роден на
Коментари Харесай

Илхан Кючюк от Рим: За либералите промяната на ЕС към по-добро е приоритет

Съпредседателят на партия АЛДЕ Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е е на среща на Съвета на АЛДЕ в Рим. Събитието се организира в хибриден вид с делегати от партиите членки, членове на партийното бюро, либерали от цяла Европа и президента на „ Обнови Европа “ Стефан Сежурне. Целта на съвещанието бе да се обсъдят провокациите, които предстоят за либералите през 2022 година и основни тематики от демократичния дневен ред, включително и Конференцията за бъдещето на Европа, оповестиха от представителството на депутата в Европейския парламент.

“Моментът, на който бих желал да обърна най-голямо внимание е полемиката за бъдещето на Европа. Това е значим диалог за нас, либералите, тъй като ние желаеме да променим Европейския съюз към по-добро.”, с това обръщение съпредседателят на партия АЛДЕ Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е приветства всички либерали и онлайн в страницата на партията.

По време на съвещанието на Съвета бяха разисквани няколко незабавни резолюции, които се концентрираха върху основни тематики като рецесията на границата сред Полша и Беларус, опасността за Украйна, дипломатическият протест на Зимните олимпийски игри в Пекин през 2022 година и обвързваните с тях събития, отбрана на жителите на Европейски Съюз от нелегитимно наблюдаване и други

Либералите бяха домакини на поредност от събития като третата среща, обвързвана с Конференцията за бъдещето на Европа, в памет Ханс ван Баален. По време на събитието жителите имаха опция да споделят личните си хрумвания и визии за бъдещето на Европейския съюз и континента.

На провелия се съвет интензивно присъединяване взе и делегацията на Движение за права и свободи - Антоанета Асенова - президент на ЛАЙМЕК, Биршен Ибрямова - изпълнителен шеф на фондация “Либерална Интеграция” и Валентин Тончев - политически консултант към делегацията на Движение за права и свободи в Екологичен потенциал.

Следващото съвещание на Съвета ще се организира в Дъблин през юни 2022 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР