Съпредседателят на партия АЛДЕ Илхан Кючюк посети граничния пункт „Сигет“

...
Съпредседателят на партия АЛДЕ Илхан Кючюк посети граничния пункт „Сигет“
Коментари Харесай

Илхан Кючюк посети румънско-украинската граница

Съпредседателят на партия АЛДЕ Илхан Кючюк посети граничния пункт „ Сигет “ на румънско-украинската граница дружно със свои сътрудници евродепутати и депутати от демократичното семейство в Румъния.

„ Надявам се скоро войната да спре, тъй като последствията са големи. Това, което виждаме тук е, че румънските управляващи, а и елементарните хора, поставят огромни старания, с цел да бъдат потребни на украинските жители, бягащи от войната. Сега е моментът да покажем съпричастността, която е в човешката природа. Сега е времето да застанем на вярната страна, с цел да имаме почтено място в историята. Всички дружно ще се борим, с цел да спечелва мирът и истината. “, съобщи Кючюк.

Либералите посетиха „ Моста на вярата “, който след започването на войната се трансформира в знак на по-добрия живот и вярата, че един ден всичко ще се оправи. Инициативата на доброволци от румънска страна се трансформира в същинска вълна от съпричастност към децата на Украйна, които минавайки през моста могат да вземат играчка и да преминат границата с позитивни мисли.

Съпредседателят на АЛДЕ остави плюшено мече на моста „ Сигет “ с думите: „ Само човек, видял очи в очи тази покруса може да разбере какъв брой страшна е войната. Дано скоро целят този смут свърши. “

По думите на Кючюк през последния месец европейските институции и водачите на Европейски Съюз демонстрираха невиждана поддръжка към Украйна и украинския народ. Украйна е страна, която се бори за своята самостоятелност, териториален интегритет, прави го в името на европейските полезности, тъй като желае да бъде тъкмо там, част от това семейство.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР