Съпредседателят на парламентарната група на Продължаваме Промяната – Демократична България“

...
Съпредседателят на парламентарната група на Продължаваме Промяната – Демократична България“
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Калин Стоянов ще бъде вътрешен министър до ротацията

Съпредседателят на парламентарната група на „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ ген. Атанас Атанасов съобщи, че Калин Стоянов ще бъде министър на вътрешните работи до ротацията . Припомняме, че министър-председателят акад. Николай Денков настоя за оставката през ноември поради прогрома в столичния център по време на митинга против Българския Футболен Съюз. Лидерите на част от обединенията от некоалицията поддържаха дейностите на Министерство на вътрешните работи и в последна сметка не се стигна до единна позиция за потребността от оставка на министъра.

„ За концепцията за оставката на министър Калин Стоянв няма поддръжка. През последните седмици Министерство на вътрешните работи е флагман в покриване критериите за Шенген и това би трябвало да бъде регистрирано. Грешките при защитата на този митинг, ще станат известни при работата на Комисията, която аз оглавявам. До ротацията това ще е вътрешният министър. След това Мария Габриел и Николай Денков ще решат “ , сподели ген. Атанасов.

През седмицата ще бъдат анулирани таксите за преноса на газ от Русия , разяснява още той. По думите му Русия би трябвало да ни заплаща такси за транспорт, а не Унгария и Сърбия.

Генерал Атанасов е безапелационен, че ще гласоподава „ за “ предлагането хората с двойно поданство да могат да станат народни представители . Според него народът е този, който би трябвало да реши дали те ще бъдат министри, депутати и по този начин нататък.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР