Съпредседателят на кампанията на Байдън, сенатор Крис Кунс, D-Del., е

...
Съпредседателят на кампанията на Байдън, сенатор Крис Кунс, D-Del., е
Коментари Харесай

Съпредседателят на кампанията на Байдън нарича Байдън „остър“, след като източници на WSJ съобщават, че той показва признаци на „подхлъзване“

Съпредседателят на акцията на Байдън, сенатор Крис Кунс, D-Del., е след 45 източници споделиха на Wall Street Journal, че той демонстрира признаци на крах зад затворени порти. 

The Wall Street Journal беседва с 45 законодатели и чиновници от администрацията в продължение на няколко месеца за умствените качества на президента. Републиканците бяха най-критични към умствената заостреност на Байдън, до момента в който няколко демократи признаха, че той демонстрира възрастта си в някои изявленията.

„ Историята, за която говорите в Wall Street Journal, е написана от кореспонденти, които познавам и почитам и оповестен в вестник, който чета и почитам, само че вижте, даже и най-талантливите измежду нас понякога се завъртат и вършат удари “, сподели Коунс пред „ The Story “ в сряда. 

„ Брайс Харпър даже се зачертава понякога и мисля, че са сбъркали, тъй като не са употребявали цитати от тези от нас, които служат с президента Байдън, които го познават, които са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР