Съпредседателят на една от партиите в упавляващата коалиция Демократична България

...
Съпредседателят на една от партиите в упавляващата коалиция Демократична България
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Службите пързалят кабинета за войната

Съпредседателят на една от партиите в упавляващата коалиция " Демократична България " и някогашен началник на контраразузнаването Атанас Атанасов разгласи съмненията си, че българските специфични служби пързалят кабинета по тематиката за войната.

" Има потребност в тази трагична обстановка да прегледаме положението на българските институции и на българската страна. България би трябвало да бъде лоялна към Европейски Съюз и НАТО. От това, което съм чул или българските службите са неспособни да събират информация, или имат надеждна информация, само че заблуждават Народното събрание, този въпрос би трябвало да се обясни, тъй като имам възприятието, че пързалят новото държавно управление и министър-председателя понякога, тъй като са младежи, без политически опит ", сподели в прав текст в Атанасов.

По думите му на закрито съвещание на Народното събрание малко преди Русия да нападна Украйна, представители на службите са оповестили, че не чакат да се стигне до война. " За два месеца имаше две закрити съвещания на Народното събрание. На едното бяха изслушвани министър председателят и шефове на служби, а на другото - към този момент някогашният министър на защитата Стефан Янев и шефове на служби ", напомни Атанасов. На първото засадение шефовете на българските разузнавания споделиха, че война няма да има, а вижте какво се случи, съобщи той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР