Съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров, който е сред 17-имата депутати,

...
Съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров, който е сред 17-имата депутати,
Коментари Харесай

Депутатите от ДПС, които застанаха зад Доган, може да подкрепят ПП-ДБ

Съпредседателят на Движение за права и свободи Джевдет Чакъров, който е измежду 17-имата депутати, които бяха изключени през днешния ден от парламентарната група на придвижването, заяви пред Българска национална телевизия, че вълната от заявления в поддръжка на Ахмед Доган ще продължи.

Според Чакъров още депутати ще изоставен групата на Движение за права и свободи. Към днешна дата в нея остават 25-има народни представители и тя е към този момент четвърта по величина в 50-ото Народното събрание.

По думите му сега тече " възстановителен развой " в партията.

" Автентичното, същинското Движение за права и свободи е в ход, със структурите, които поддържат политиката, която е показана и през вчерашния ден, откакто чуха обръщението на почетния ръководител, виждате ккава е реакцията. Според мен тази вълна ще продължи ".

Има късмет депутатите от Движение за права и свободи, които застанаха зад Ахмед Доган, да поддържат втория мандат, който ще отиде при ПП-ДБ, стана ясно от думите на ръководителя на партията Джевдет Чакъров пред Българска национална телевизия.

" Нека да забележим каква стратегия оферират, каква е тяхната задача. Нека да има разговор и пред цялата общност да седнем и да обсъдим ", сподели Чакъров по адрес на ПП-ДБ.

Чакъров изрично отхвърли да е оказвал напън върху който и да е било.

" Разговори има извършени, само че тонът в никакъв случай не е бил подобен. Аз съм доктор, хуманист и не е в природата ми да работя с напън и закани. Това не е моята природа. Има други, които ползват такива подходи, само че всеки си взема решение по какъв начин да работи ".

Без да загатва името на Делян Пеевски, Чакъров удостовери, че съгласно Ахмед Доган точно той ползва " мутренски подходи ".

" Има проблем във действието на партията ни и без недомлъвки, доста непосредствено, в обръщението си почетният показва действителната картина, а точно - че са нарушени демократичните правила на ръководство в партията ни. (...) В случая става дума за еднолични и тоталитарни ръководство, насочват се съвещание без да се знае дневният ред ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР