Съпредседателят на Демократична България и председател на ДСБ Атанас Атанасов

...
Съпредседателят на Демократична България и председател на ДСБ Атанас Атанасов
Коментари Харесай

Оставка е думата на деня! Атанас Атанасов също в групичката

Съпредседателят на Демократична България и ръководител на ДСБ Атанас Атанасов подаде оставка. Решението си той разгласи на страницата си във фейсбук. Ето по какъв начин стимулира постъпката си водачът в Демократична България:

" Сърдечно благодаря на хората, дали своя глас за Демократична България, на претендентите ни в листите, на доброволците и на всички деятели за всеотдайната и безкористна работа. Въпреки положените старания резултата ни на тези избори е слаб, за което поемам персоналната си отговорност.

На съображение чл 21, алинея 1 от Устава на ДСБ , след координиране с Националното управление на партията и осъществяване на отчетно-изборна акция в структурите, ще свикам Национално заседание на ДСБ за избор на Председател и Национално управление.

В сложни моменти като този е належащо да се прояви резистентност и национална отговорност. Заедно с другите водачи на Демократична България сме длъжни и ще защитим ползите на гласоподавателите на обединяването, което само е способно дейно да отстоява идеите, които изповядваме. То би трябвало да бъде непокътнато и развито.

Изказвам откровена признателност на сътрудниците от Председателския съвет на Демократична България за взаимната ни работа. За мен е чест да сме от един тим! "

Атанас Атанасов

Припомняме, че малко по-рано оставка подаде и водачът на Да, България Христо Иванов. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР