Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов продължава със смелите акции,

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов продължава със смелите акции,
Коментари Харесай

Христо Иванов с нова акция пред ТЕЦ-а на Доган: Сокола печели от нашите сметки за ток ВИДЕО

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов продължава със смелите акции, които целят да осветлят страшните далавери з амилиарди в страната, които си разрешават политици и олигарси. След Росенец, в този момент той се включи онлайн пред Топлоелектрическа централа " Варна " в профила си във " Facebook ", с цел да опише по какъв начин страната подкрепя финансово компанията, в която съсобственик е почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

Дружеството до момента печелеше основно от присъединяване си в схемите за леден запас, при които без да работи получава финансиране от страната, с цел да обезпечи мощности в подготвеност при потребност.

Наскоро Иванов с персонални дейности сподели по какъв начин Националната работа за защита не разрешава достъпа на жители до публичен плаж, който се намира директно до лятната резиденция на Доган. Акцията му беше подета от жители и докара до всеобщи митинги.

В резултат на тях министър председателят Бойко Борисов разгласи ограничения за разграничение от Движение за права и свободи и Доган, измежду които и анулация на търговете за леден запас като финансирането ще се пренасочи към държавната Топлоелектрическа централа " Марица изток 2 ".

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР