Съпредседателят на Демократична България“ Христо Иванов отново призова хората да

...
Съпредседателят на Демократична България“ Христо Иванов отново призова хората да
Коментари Харесай

Гласуването е само днес, утре и вдругиден ще е късно. Гласувайте!

Съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов още веднъж прикани хората да излязат и да гласоподават през днешния ден, защото на следващия ден смяната ще бъде невъзможна.

„ Ако изборите бяха толкоз незначителни, нямаше да се поставят толкоз старания да бъдат купени и смачкани и да бъдете разубедени да гласувате. Днес има действителен избор, с който можем да свалим това ръководство и да свалим Сарая от неговата позиция на безконтролна власт в задкулисието “, съобщи Иванов, който е лидер на листите в 25-и МИР в София и в Пловдив.

Той още веднъж акцентира, че всеки глас е значим за бъдещето на България.

„ Можем да гласуваме единствено през днешния ден, на следващия ден няма да можем, както и вдругиден. Днес всяка урна, всяка машина, всяка бюлетина е вашият Росенец. Не гледайте в профил, не позволявайте да съумеят да ви разколебаят и разконцентрират “, добави той.

Иванов предизвести, че измененията в страната няма да се случат внезапно, а това ще бъде дълъг и сложен развой.

„ Няма различен метод, с изключение на да се гласоподава на изборите. Само това е методът. Излезте и им дайте да схванат какъв брой сте гневни, какъв брой не може да понасяте  да продължава по този начин. Става дума за нашата България, за нашата страна и нашите деца. Не стойте равнодушни към своето бъдеще. Който си остане у дома, е дал своя вот за „ Сарая “. Затова излезте и гласувайте “, сподели той.

 

Целия му коментар гледайте тук:
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР