Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов коментира вота на недоверие

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов коментира вота на недоверие
Коментари Харесай

Христо Иванов: Не искам да лъжа никого, че има прости решения при кризата, в която ни вкараха статуквото плюс групата на г-н Трифонов

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов разяснява вота на съмнение против държавното управление, което падна.

„ Предстоят ни договаряния. По Конституция мандатът още веднъж ще се върне в „ Продължаваме Промяната ”. Ще обсъдим с тях всички благоприятни условия, тъй че да върнем страната в положение на управляемост, само че единствено по пътя на същинската дълбока смяна. Трябва да намерим най-правилната политическа формула за това по какъв начин може страната да се ръководи оттук насетне. Не желая да неистина никого, че има някакви елементарни решения при рецесията, в която ни вкараха - главно силите на статуквото плюс групата на господин Трифонов. Не ме карайте да върша прогнози. Предстоят полемики, сериозен размисъл и търсене на политическа формула, а не просто търсене на депутати един по един ”, сподели той, представен от " Факти ".

По думите му от партията са подготвени да продължат да работят за „ сериозната промяна на страната ”. „ Ако в последна сметка се стигне до избори, подготвени сме и на това ”, добави Христо Иванов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР