Съпредседателят на ДБ Христо Иванов сравни президента Румен Радев с

...
Съпредседателят на ДБ Христо Иванов сравни президента Румен Радев с
Коментари Харесай

Христо Иванов: Радев се обявява за говорител на интересите на Путин

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов съпостави президента Румен Радев с президента на Беларус Александър Лукашенко.

„ Радев се афишира за представител на ползите на Владимир Путин. Той се подрежда до Александър Лукашенко “. Това сподели пред бТВ Христо Иванов.

Повод за изказванието на Христо Иванов са думите на държавния ни глава, че Украйна желала да води тази война.

 „ Репликата на Румен Радев, че Украйна желала да води тази война при безусловно ясната обстановка и позиция на всички съюзи към, които ние принадлежим, че Украйна е жертва на нелегално, противоправна експанзия от страна на Руската федерация, ни изолира от нашите съдружници “.

Според Христо Иванов позицията на Радев била недостойна, подла и доста нездравословна за България. Пред БТВ съпредседателят на Демократична България разяснява и опцията за импийчмънт на президента Румен Радев.

„ Тази тематика е въпрос на болшинства, а в Народното събрание в въпрос на причини. Ние имаме поради и тази опция. Това, което е значимо за нас е тази комплицирана парламентарна настройка да създадем максимума. Да покаже медна решителна позиция на България. Моментът е комплициран и мъчно у нас и в интернационална проект “.

По мотив общото ръководство на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ Христо Иванов, съобщи, че гласоподавателите схващат историческата значителност на компромисната композиция межди ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

 Денков афишира кабинета Снимка: БГНЕС

„ Разбираме, че всеки ден би трябвало да се борим. Правителството на Николай Денков и Мария Габриел е най-хубавият инструмент, който страната има. Ние би трябвало да направляваме тази смяна “, изясни съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР