Съпредседателите на (ПП) и официално поканиха лидера на ГЕРБ Бойко

...
Съпредседателите на (ПП) и официално поканиха лидера на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Официално! ПП покани Бойко Борисов на предизборен дебат

Съпредседателите на (ПП) и публично поканиха водача на ГЕРБ Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на избирателен спор.

От централата на Политическа партия изпратиха на публицистичната ни поща имейл с формалното писмо, адресирано до централата на ГЕРБ и водача на тази партия. Предаваме целия текст:

ДО: Бойко Борисов, ръководител на ГЕРБ

Господин Борисов,

На 2-ри октомври страната ни ще направи исторически избор – да се върне обратно към провалената политика на прехода или да построи изменена България. Всички социологически изследвания демонстрират, че или „ “, или ГЕРБ ще има най-големи шансове да образува държавно управление. Всеки български жител заслужава да знае какво ще получи от кабинет с мандата на всяка от двете партии. Хората заслужават да чуят това непосредствено от водачите на двете обединения, които могат да очертаят пътя на идващото ръководство на България.

Затова Ви каним на обществен спор на неутрална локация, най-късно в четвъртък вечерта – сред Вас, дружно с още един Ваш представител, и нас двамата. Нека поговорим по какъв начин ще помогнем на хората да преминат по-леко през зимния сезон, по какъв начин ще подтикваме икономическия напредък, тъй че България да не бъде най-бедната страна в Европейски Съюз, по какъв начин може в страната ни да има положителни лечебни заведения и учебни заведения, по какъв начин ще продължим да усилваме приходите на работещите и пенсионерите и по какъв начин ще подкрепим младите семейства и децата. Тези въпроси са значими за всички български жители, а ние сме задължени да дадем отговорите.

Нашият народ не може да бъде лъган повече, по тази причина водачите, които носят отговорност, би трябвало да бъдат част от този спор. Ако Вие откажете присъединяване, господин Борисов, лидерски спор няма да има, тъй като е ясно, че точно Вие определяте политиката на ГЕРБ и в този смисъл Вие носите отговорност, без значение дали ще бъдете още веднъж министър-председател или не.

Призоваваме Ви да не Ви е боязън, господин Борисов!

Очакваме отговора Ви допустимо най-скоро, с цел да създадем нужната организация.

и, съпредседатели на „ “.



Както към този момент писахме, през вчерашния ден провокира Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на дебат преди вота.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР