Съпредседателите на ПП-ДБ отправиха поредна задочна покана към Бойко Борисов

...
Съпредседателите на ПП-ДБ отправиха поредна задочна покана към Бойко Борисов
Коментари Харесай

ПП-ДБ държат Борисов да дойде на преговорите за ротацията

Съпредседателите на ПП-ДБ насочиха поредна задочна покана към Бойко Борисов за среща, в която да обсъдят по какъв начин да продължат промените в ръководството - макар неговия отвод да участва на разискванията за бъдещето на кабинета.

Първата покана пристигна от Кирил Петков малко откакто Борисов изясни, че финансовият министър Асен Василев би трябвало да бъде заменен след ротацията.

" Каня господин Борисов на следващия ден да пристигна в 18 часа и да ми каже в лицето тази негова концепция и ще приказваме по тематиката, " сподели съпредседателят на Политическа партия.

" Ще застанем зад Мария Габриел, само че трбява да занем, че съдът става самостоятелен, че е регулаторите почват да работят за хората и че служите почват да работят за жителите, " разгласи Петков.

" Правителството служи, с цел да се случат промените, да се почисти правосъдната власта о нтаруси, джуджета и всичко останало и да регулаторите да стартират да работят за хората. Ние настояваме за доста ясна формула за носене на отговорност за това кой в последна сметка ще бъде подсилен, " добави Христо Иванов.

От ген. Атанас Атанасов пристигна повторна покана към Борисов, който по думите му " очевидно се е заредил с доста адреналин в Букурещ ", където се организира конгрес на Европейската национална партия.

" Искам другарски да го помоля да пристигна на следващия ден в другарска, спокойна конюнктура да преговоаряме, тъй като българските жители чакат от нас да им обезпечени непоклатимост, предвидимост и ние би трябвало да го създадем това нещо, " сподели Атанасов.

Той разкритикува Борисов, че е замязял на Румен Радев, тъй като не е дал нито една добра оценка на " общото държавно управление " и разгласи, че офанзивите против един или различен министър не са продуктивни.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР