Съпредседателите на ПП – Кирил Петков и Асен Василев знаково

...
Съпредседателите на ПП – Кирил Петков и Асен Василев знаково
Коментари Харесай

Херо Мустафа отсвири Кирчо и Кокорчо, след като объркаха тотално плановете


Съпредседателите на Политическа партия – Кирил Петков и Асен Василев знаково не бяха измежду поканените политици на прощалното празненство на американския дипломат Херо Мустафа, провело се американското посолство на ул. „ Козяк “ в сряда вечерта.

Мандатът на Мустафа у нас изтече и тя предава щафетата на Кенет Мъртън.

 



Макар Кирчо и Кокорчо да не бяха видяни измежду гостите на празненството, не липсваха представители на Политическа партия. Сред гостите бяха видяни Даниел Лорер, Никола Минчев и Андрей Гюров, за които настойчиво се мълви, че ще заместят харвардския тандем отпред на Политическа партия след изборите на 2 април.

 

Сред гостите на Мустафа бе засечен и ексенергийният министър Александър Николов – Сашо Кеша, който е упрекнат от прокуратурата за длъжностни престъпления  за над 88 млн. лева, дружно с ексдиректора на „ Булгаргаз “ – Людмил Йоцов.

 

Знаковото неявяване на Кирчо и Кокорчо на последния банкет на Мустафа наля вода в мелницата на слуховете за тежък разлом сред Политическа партия и американското посолство. Запознати настояват, че дуетът от Харвард е бил разлюбен от Мустафа след ареста на експремиера и водач на ГЕРБ – Бойко Борисов, който в следствие съдът дефинира като противозаконен.

 

Твърди се, че задържането на Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова е било разпоредено от Петков за париране на натиска от посолството на Съединени американски щати за бъдещо съдружно държавно управление с присъединяване на Политическа партия и ГЕРБ. Американците държали да има политическа непоклатимост у нас поради геополитически ползи и войната в Украйна, а самоволните дейности на Кирчо и Кокорчо объркали тактиката им.

 

Двамата били разлюбени и поради аферата „ Джемкорп “ и лъжата, че от американското посолство им предложили да подпишат меморандум за съдействие с компанията с съветски капитали.

Според мълвата, обхождаща родния политически хайлайф, точно от американското посолство поръчали обща коалиция сред Политическа партия и Демократична България, а задачата била след това Политическа партия да бъде предадена в ръцете на Даниел Лорер и Никола Минчев.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР