Съпредседателите на ДБ - ген. Атанас Атанасов и Христо Иванов

...
Съпредседателите на ДБ - ген. Атанас Атанасов и Христо Иванов
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Няма да подкрепим Борисов, не сме орган за амнистия

Съпредседателите на Демократична България - ген. Атанас Атанасов и Христо Иванов благодариха на симпатизантите и доброволците за тяхната предизборна акция. 

Още във вторник управлението на ДСБ разиска задълбочено целия развой и бъдешите ни дейности. Даваме си сметка, че огромен чест желаят да се потуши политичиескат рецесия и сме солидарни с тях. Решението е, че не можем да подкрепим кабинет с първия мандат, съобщи ген. Атанасов. 

Аргументите – ние сме коалиция от партии, не сме орган за реабилитация, нито за прошка, в случай че някой чака това от нас, отсече тъмносиният водач. 

Следващият парламент ще осъществим нашите послания и поръчки и ще внесем законопроекти.

Атанасов съобщи, че в идващия парламент ще внесат законопроекта за управаление бранша за сигурност и службите.

Чуваме от Борисов че предлага да бъде кооптиран в някокаво държавно управление президента. Най-добре е да си стои в преидентсквото и да не нарежда България във външната политика, съобщи Атанасов във връзка поканата на Борисов Румен Радев да взе участие в договарянията за предстоящ кабинет. 

Ние имаме капацитет и ще работим да го развиваме и надграждаме. Големият въпрос е да има хора, които да осъществят целите ни и най-много промените в правосъдната система.     
 
     
 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР