Съпоставимо с другите областни градове, случаите на коронавирус в София

...
Съпоставимо с другите областни градове, случаите на коронавирус в София
Коментари Харесай

При над 200 случая на COVID-19 дневно у нас, връщат част от мерките

Съпоставимо с другите регионални градове, случаите на ковид в София не са пик, въпреки че ме тормозят. И един човек да е, министърът на опазването на здравето постоянно се тормози. Това сподели на брифинг Кирил Ананиев, представен от организация " Фокус ".
" Случаите на ковид в София не са огромно повишаване в подтекста на броя хора, които живеят в България. Засега не предвиждаме нови ограничения, само че това не значи, че не следим процеса. Ако той ескалира, сме подготвени във всеки един миг да предприемем нужните ограничения. Трябва да съблюдаваме дисциплината: дистанцията, да носим маските. Засилили сме контрола в цялата страна, тъй като очевидно без надзор, няма да мине ", добави министърът.
По думите на Ананиев ескалация ще настъпи, когато броят на новозаразените надскочи 200 души на ден, и то за по-продължителен интервал от време. " Няма формулировка за ескалиране в нито една страна, само че съгласно мен, преминавайки границата от 200 души, е сериозен сигнал, че би трябвало да се възстановят част от ограниченията, които прилагахме до неотдавна ", разяснява здравният министър. 
Той увери, че при постигане на потенциала на деветте столични лечебни заведения, които одобряват пациенти с ковид, останалите лечебни заведения имат основана организация и подготвеност за разкриване на такива отделения.
Темата продължава и в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР