Съперникът на звездата ни в профибокса Кубрат Пулев - Хюи

...
Съперникът на звездата ни в профибокса Кубрат Пулев - Хюи
Коментари Харесай

Хюи Фюри: Отивам в България, за да спечеля с нокаут срещу Кубрат

 Кубрат Пулев ще се бие с Хюи Фюри на 27 октомври
Съперникът на звездата ни в профибокса Кубрат Пулев - Хюи Фюри, се закани да си тръгне като победител от София. Британецът, който е притежател на пояса на Острова в тежка категория, ще се изправи против Кобрата на 27 октомври в " Арена Армеец ".

Победителят ще стане наложителен кандидат за международната купа на IBF, която е владеене на Антъни Джошуа. Фюри има актив от 21 победи и едно проваляне, което пристигна в борба за пояса на WBO с Джоузеф Паркър предходната година.

" Това е мачът, който желая. Тренирам за него и нямам самообладание. Не ме тормози, че боят ще е в България. Аз съм доста по-различен боксьор, чисто душевен, по отношение на това, което бях преди година. Отивам в България, с цел да печеля, освен това с нокаут, тъй като не желая да се поверявам повече на решение на съдиите.

Чувствам се добре, имам доста мощен тим към себе си. Сигурен съм, че ще бъда в най-хубавата си форма за този мач. Не ме е боязън от нито един противник. Знам, че мога да стана международен първенец и няма да си изгубвам повече времето. Ще видите един доста друг Хюи Фюри от това, което демонстрирах против Джоузеф Паркър ", разяснява той, представен от " Тема Спорт ".

" Моят живот сега е бокс, ястие и бокс. Не ме вълнуват обществените мрежи, не ме вълнува нищо друго. Обичам предизвикването, ще ми бъде по-лесно и ще бъда по-уверен да боксирам с Пулев в София, в сравнение с той да пристигна тук при мен. Виж, резултатът ще е еднакъв - нокаут в моя изгода ", сподели още Хюи Фюри.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР