Съперникът на ЦСКА в Лига Европа - БАТЕ Борисов, разгроми

...
Съперникът на ЦСКА в Лига Европа - БАТЕ Борисов, разгроми
Коментари Харесай

БАТЕ респектира ЦСКА с гръмка победа в беларуския шампионат

Съперникът на ЦСКА в Лига Европа - БАТЕ Борисов, разгроми последния в класирането Смолевичи с 5:2 в генерална подготовка преди мача с ''армейците'' другата седмица. Старши треньорът на домакините Кирил Алшевский направи няколко рокади най-много в полузащитата, явно съхранявайки силите на отбора си за мача в София.

В офанзива обаче бе голмайсторът на отбора Максим Скавиш, който се регистрира с две попадения. БАТЕ вкара два бързи гола след корнер, като в 40-а минута исландецът Вилум Вилумсон бе прецизен с глава на далечната греда, а две по-късно Скавиш удвои също с глава. И двете асистенции бяха на Настич.

В 51-а Джигеро понижи пасива на Смолевичи с удар от границата на пеналта, само че още веднъж Настич постави топката на главата на Вилумсон за 3:1 в 61-ата. Последва червен картон за Жевнеров в 74-ата минута, който дефинитивно пречупи гостите. Само за пет минути (75-а и 80-а) Яков Филипович и Скавиш доведоха нещата до 5:1.

В 85-ата Леонид Ханкевич вкара втори гол за Смолевичи, а в добавеното време влезлият като запаса французин Ервен Мукам пропусна дузпа за БАТЕ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР