Съперникът на на следващото събитие - Жуниор дос Сантос, се

...
Съперникът на на следващото събитие - Жуниор дос Сантос, се
Коментари Харесай

Някогашното страшилище на UFC Дос Сантос за Кобрата: Ще нокаутирам това момче!

Съперникът на на идващото събитие - Жуниор дос Сантос, се закани на българския боксьор преди мача посред им. С необятна усмивка бразилецът съобщи, че на 26 февруари, за когато е планувано събитието в Съединени американски щати, ще излезе и ще нокаутира Пулев. Както е известно, българинът завоюва изрично своята борба в първото издание на новия спорт, където противник му бе американецът Франк Мир.
" Наистина имам вяра, че ще си впечатлен от това, което ще видиш, само че боят е пердах и в никакъв случай не знаеш. Надявам се да се забавлявате и, както постоянно, аз ще бъда там, с цел да нокаутирам това момче ", сподели ММА звездата пред колоса " ESPN ".
" Сега съм на 37 години и мислех да спра да се удрям. Мислех си, че може би това към този момент не е за мен, само че това не е моята истина. Моята истина е, че обичам това нещо и към момента мога да го върша. Тази борба ще покаже на всички хора - тези, които ме поддържат, и тези, които не ме поддържат, кой съм аз.
Защото се усещам благополучен. И в случай че не се показва добре, това ще бъде действителността. Ще бъде време да си кажа: Добре, в действителност към този момент не се представям на равнище ", добави Дос Сантос.
Бразилската ММА легенда напусна UFC след 4 следващи загуби. Балансът му беше 21 победи и 9 загуби. За последно той се би в клетка през декември 2020 година, когато загуби от Сирил Гейн.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР