Съперникът на Лудогорец в Лигата на конференциите Сервет отстъпи с

...
Съперникът на Лудогорец в Лигата на конференциите Сервет отстъпи с
Коментари Харесай

Напрежение в Сервет преди сблъсъка с Лудогорец

Съперникът на Лудогорец в Лигата на конференциите Сервет отстъпи с 1:2 на Ивердон при първото си проваляне от 15 кръга насам.

Наставникът на отбора Рене Вайлер бе доста сърдит от постъпката на Кривели, който остави отбора си с човек по-малко на терена. " Фаулът бе осъществен в центъра на терена, на място, където в никакъв случай ни бива това да се случва ", недоумяваше експертът след мача.
 Сервет
Сервет " загря " със загуба в Швейцария преди първия мач с Лудогорец

Тимът от Женева падна с 1:2 от Ивердон

Треньорът не спести рецензиите си и към управлението. " Тази вечер загубихме двама играчи поради червени картони. Руйе е контузен. Освен това двама класни футболисти ни напуснаха през зимата. Сега е значимо да научим трите нови попълнение, които привлякохме, по кое време ще бъдат уредени да играят ", сподели той.

Сервет не съумя да се възползва от равенството на водача Йънг Бойс против Лугано и отборът остава на второ място, към този момент на 7 точки зад тима от Берн.

В отбора на Сервет с травми са опитният бранител Стив Руйе, както и френският халф Давид Дулин.

Първият мач сред Сервет и Лудогорец е в четвъртък (15 февруари) от 22:00 часа в Женева. Реваншът е седмица по-късно в Разград. Последното попълнение на Сервет Такума Нишимура към момента не е картотекиран в евротурнирите и няма да играе против " орлите ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР