Съперникът на Лудогорец в Лигата на конференциите Андерлехт направи 2:2

...
Съперникът на Лудогорец в Лигата на конференциите Андерлехт направи 2:2
Коментари Харесай

Андерлехт се спаси от нова загуба преди реванша с Лудогорец

Съперникът на Лудогорец в Лигата на конференциите Андерлехт направи 2:2 като посетител на Кортрийк в 26-ия кръг на белгийското състезание. Грандът от Брюксел още веднъж позволи много неточности в отбранителен проект и не можа да запише трета поредна турнирна победа, с която щеше да излезе на 8-о място в класирането.

Андерлехт поведе с гол на Андерс Дрейер в 41-ата минута, само че единствено за десетина минути при започване на втората част Абделак Кадри и Жоао Силва обърнаха резултата в интерес на домакините. Все отново, малко преди края десният бек Майкъл Мурийо донесе точката на Андерлехт, който в четвъртък ще посрещне Лудогорец с пасив от един гол след дуела в Разград.

Шампионът Брюж продължава с разочароващото си показване през последните седмици. Дни след загубата с 0:2 от Бенфика в първия осминафинален дуел в Шампионската лига, " синьо-черните " стигнаха единствено до 2:2 в градското дерби със Серкъл (Брюж) и са на цели 20 точки зад лидера Генк. Брюж на два пъти повеждаше с голове на Ноа Ланг и Каспер Нилсен, само че Ахуеке Денке и Тибо Сомерс осигуриха равенството на символичните домакини, които насочиха цели 28 удара. Бившият отбор на Димитър Велковски заема 8-о място в класирането с 36 точки.

Кристиян Малинов за пети следващ път остана на аварийна пейка за Льовен и не се появи в игра, а в тези мачове тимът му няма победа. Днес Льовен отстъпи с 0:2 като посетител на Гент и се смъкна на 12-ата позиция. Попаденията за домакините бяха дело на Юго Кайперс в 49-ата минута и Свен Кумс в 73-ата. За Льовен дебютира някогашният халф на Ботев (Пловдив) Емануел Току, който влезе в 68-ата минута.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР