Съперникът на Лудогорец в Лига Европа Хофенхайм успя да да

...
Съперникът на Лудогорец в Лига Европа Хофенхайм успя да да
Коментари Харесай

Съперник на Лудогорец се помъчи у дома, но стигна до точката

Съперникът на Лудогорец в Лига Европа Хофенхайм съумя да да измъкне най-малко точица от дуела против Айнтрахт Франкфурт в мача от 12-ия кръг на Бундеслигата. Кевин-Принс Боатенг даде задатък на гостите още в 13-ата минута, а Марк Ут наниза изравнителното попадение в добавените минути на срещата.

Байерн Мюнхен с следващ рецитал, дръпна на Република България Лайпциг

Така Хофе записа втора поредна победа в шампионата и се подреди на 4-ата позиция в класирането с актив от 20 точки. Айнтрахт пък към този момент има 19 точки, с които измести Хановер от шестата позиция.

Гостите откриха резултата още в ранните минути на дуела. Кевин-Принс Боатенг си откри пространство да стреля и с мощен шут заби топката от към 25 метра право в мрежата на Оливър Бауман.

В 41-ата минута Сандро Вагнер пропусна отлична опция да изравни. Футболистът на Хофе доближи до точно подаване и очи в очи с вратаря изстреля топката към левия ъгъл. Лукас Храдецки обаче внимаваше и реагира с котешки инстикт, с цел да отрази опита му.

Второто полувреме протече най-вече под превъзходството на домакините. Въпреки това в 79-ата минута бе първото по-опасно състояние по време на втората част и то накара още веднъж последователите на Хофе да се поизпотят. Оливър Бауман съумя да спре удар от близко на Анте Реби с удивително избавяне.

Пет минути по-късно Надием Амири опита да откри вратата на гостите, само че Лукас Храдецки се намеси решаващо.

Изравнителното попадение падна в добавеното време на дуела. Серж Набри нахлу отлято в наказателното поле и откри чудесно останалия непокрит Марк Ут, който без да се поколебае се разписа за 1:1, мушвайки топката в долния десен ъгъл.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР