Съперникът на Лудогорец в групите на Лига Европа - Бетис

...
Съперникът на Лудогорец в групите на Лига Европа - Бетис
Коментари Харесай

Бетис направи обрат срещу Жирона за пета победа в Ла Лига

Съперникът на Лудогорец в групите на Лига Европа - Бетис Севиля, реализира петата си победа в Ла Лига, откакто направи поврат против Жирона за 2:1. Каталунците поведоха в резултата още в седмата минута посредством Арнау Мартинес.

Новият национал на Испания Борха Иглеасиас съумя да изравни от дузпа в 15-ата минута. Малко по-късно треньорът на Жирона Микел бе изпъден от пейката с червен картон. в 71-вата минута Играесиас донеса цялостния триумф на отбора от Севиля с акуратен удар в десния ъгъл отвън наказателното поле. Бетис към този момент има 15 точки от 6 мача, като разделя второто място в класирането с Реал Мадрид.

В различен мач от първендството Реал Сосиедад се наложи над Еспаньол също с 2:1. Всичките попадения в срещата паднаха в първия половин час. Александър Сьорлот изведе баските напред в резултата, само че Еспосито изравни съвсем незабавно за Еспаньол. Браис Мендес вкара втория гол за Реал Сосиедад, който се оказа и надвит. Домакините събраха 10 точки и се изкачиха до осмо място в класирането. Еспаньол остава на нежеланата 17-а позиция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР