Съперникът на Кубрат Пулев Хюи Фюри го определи за просто

...
Съперникът на Кубрат Пулев Хюи Фюри го определи за просто
Коментари Харесай

Хюи Фюри: Пулев е просто още едно стъпало към световната титла

Съперникът на Кубрат Пулев Хюи Фюри го дефинира за просто “още един опонент” по пътя към международната купа в тежка категория. Младият английски боксьор дойде през вчерашния ден в София, а през днешния ден даде конференция преди дълго чакания конфликт с Кобрата на 27 октомври в “Арена Армеец”.

“Не се опасявам. Дойдох тук, мисля, че Пулев е доста добър боксьор и заслужава почитание, само че по тази причина съм тук. Искам да се изправя против най-хубавите боксьори и ще бъде доста първокласен дуел. Кобрата е просто още един конкурент, аз желая да съм измежду най-хубавите в категорията и да се боря за купите на Антъни Джошуа. Тук съм, с цел да го победя”, сподели противникът на Пулев.  Съперникът на Кобрата Хюи Фюри дойде в София @@@

“Първо да кажа, че против Паркър видяхме в деяние политиката в бокса, ние не я одобряваме за загуба. По разнообразни аргументи той не се показа по най-хубавия метод там - дали поради младост, неумелост, първи късмет за купа. Оттогава до момента е явно и ще видите на 27 октомври, че той е по-силен, по-концентриран, боксьорите се развиват цялостен живот, упражняват цялостен живот и Хюи прогресира доста добре”, разяснява бащата и треньорът на Хюи - Питър Фюри. Промоутърът на Фюри Мик Хенеси пък го дефинира за бъдещето на тежката категория. ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР