Съперникът на Ботев Пловдив във втория предварителен кръг на Лига

...
Съперникът на Ботев Пловдив във втория предварителен кръг на Лига
Коментари Харесай

Съперникът на Ботев Пд иска бивш кадър на Левски

Съперникът на Ботев Пловдив във втория прелиминарен кръг на Лига на конференциите – АПОЕЛ Никозия, може да се укрепи с българин. Не става въпрос обаче за футболист или треньор, а за най-проспериращия млад роден доктор в спортната медицина доктор Мариян Добрев, заяви Gong.bg.

Кипърският гранд е отправил съответна оферта към Добрев, който е мечтан да оглави медицинския щаб на клуба от Острова на Афродита. Двете страни към този момент са провели няколко диалога и в случай че се стигне до позитивна развръзка, то лекарят ще се причисли към АПОЕЛ, който ще води подготовка в България.

Д-р Мариян Добрев към този момент натрупа сериозен опит във футбола и спорта у нас. В момента той е доктор на тима по художествена гимнастика, а също така е част и от щаба на Ангел Стойков в националния отбор по футбол до 19 години.

Работил е още в ЦСКА, ЦСКА 1948 и Левски. По време на интервала си при „ сините” доктор Добрев асистира за интервенцията на исландския бранител Холмар Ейолфсон, както и на други футболисти, в клиниката на Рамон Кугат в Барселона, след което получи предложение от фамозния хирург за едномесечна специализация.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР