Съперничеството ражда приятелства и доказателството за това го гледаме всяка

...
Съперничеството ражда приятелства и доказателството за това го гледаме всяка
Коментари Харесай

Врагове на арената, приятели в живота - участниците в "Игри на волята" в изненадващи компании

Съперничеството ражда другарства и доказателството за това го гледаме всяка вечер в " Игри на волята ". В четвъртък при последната номинационна борба в шоуто видяхме, че тимът на Рибарите най-сетне " стана племе ", както състезателите сами обявиха.

Виж още: Участниците в " Игри на волята " със мощни думи за Любо след изненадващата му елиминация

Е, така наречен " истински " Рибари в него са едвам двама - Екатерина и Чудомир, само че дано единствено си напомним на какви кавги бяхме очевидци допреди няколко седмици и то с епицентър Екатерина. А в четвъртък точно тя бе най-емоционалната, признавайки, че съотборниците ѝ са намерили път към нея и са се сближили. 

Виж още: Какво следва за Любо след " Игри на волята "? Жътварят за достойнството, характера и фантазиите за семейство

Че това не са просто празни приказки, разбираме от Instagram, където участниците в шоуто постоянно споделят фрагменти от персоналния си живот, а част от него към този момент са станали техните съперници от Игрите. Те постоянно се събират, виждат, излизат, забавляват. " Ние се обичаме, ние сме фърси ", написа Николай под фотографията по-долу:

Виж още: Влади след " Игри на волята ": За връзките в племето, достойнството и работата на първа линия против Коронавирус

На нея виждаме двамата някогашни съотборници, оказали се съперници в последната за Николай борба, на другарска среща в някой от софийските паркове. Приятелството обаче се разраства и по този начин виждаме и фотоси от домашно събиране на войни от трите племена. На фотографията е и Елена, която първа напусна шоуто. 

Виж още: Йоанна от " Игри на волята " за връзките с Боби, Милен, сестра си и кои са любимците ѝ

Това, несъмнено, надалеч не е единственото другарство, родило шоуто. Припомняме ви една фотография от началото на ноември, в която виждаме, че топлите връзки се простират освен сред племената, само че и сред сезоните. Впрочем и Георгиос, и Ана-Мария от първия сезон на " Игри на волята " постоянно участват на събиранията на войни от втория. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР