Съперничеството между Лионел Меси и Кристиано Роналдо продължава да разделя

...
Съперничеството между Лионел Меси и Кристиано Роналдо продължава да разделя
Коментари Харесай

Патрис Евра: Ако беше като Роналдо, Меси щеше да има 15 Златни топки

Съперничеството сред Лионел Меси и Кристиано Роналдо продължава да разделя както почитателите, по този начин и специалистите, макар че аржентинецът стана международен първенец в Катар 2022, като някогашният бранител на Манчестър Юнайтед Патрис Евра избра някогашния си съотборник пред звездата на Пари Сен Жермен. Вторият престой на Роналдо в Юнайтед завърши, когато договорът му беше преустановен през ноември и в този момент той се занимава с професионалната лига на Саудитска Арабия с Ал-Насър, само че Евра към момента има вяра, че би трябвало да бъде считан над Меси в листата на великите футболисти за всички времена.

" Искам да обясня за какво споделям Роналдо всякога. Не тъй като той е наш брат, а тъй като обичам работната нравственос. Чувствам се като Меси, Бог просто му е дал гений и Кристиано трябваше да работи за него. Той имаше гения, само че той трябваше да работи за него. Ако Меси имаше същата работна нравственос като Роналдо, той евентуално щеше да има към 15 " Златни топки " през днешния ден. Просто съм влюбен в хората, които работят крепко, по тази причина предпочитам Роналдо пред Меси ", съобщи Евра.

След като изведе Аржентина до третата му световна купа в Катар, Меси е наклеветен да завоюва рекордната осма " Златна топка ". 35-годишният състезател беше коронован за най-хубав състезател при мъжете на премиите The Best FIFA за 2022 година, само че от този момент претърпя неуспех в Шампионската лига в ПСЖ, който беше изхвърлен от изданието на шампионата 2022-23 на осминафиналната фаза след обща загуба с 0:3 от Байерн Мюнхен.

Междувременно Роналдо завоюва пет награди " Златна топка " в хода на кариерата си, с блестящи престои в Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус, само че не се чака 38-годишният футболист още веднъж да се бори за премията, откакто се реалокира в Саудитска Арабия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР