Съпартийците на подалия днес оставка депутат от ГЕРБ и областен

...
Съпартийците на подалия днес оставка депутат от ГЕРБ и областен
Коментари Харесай

Местни структури на ГЕРБ не пускат Делян Добрев да си ходи

Съпартийците на подалия през днешния ден оставка народен представител от ГЕРБ и регионален координатор в Хасково Делян Добрев изредиха похвали за него, изрекоха поддръжка и го приканиха да премисли решението си.
По-рано през днешния ден Добрев разгласи, че се отдръпва от политиката, тъй като е оклеветен, а репутацията му е накърнена. Това стана след обвиняванията от Българска социалистическа партия за кадруване и пробутване на финансови ползи в община Хасково.
Минути по-късно правосъдният министър Цецка Цачева, помолена да разяснява постъпката му, изрази изненада и го назова добър уредник и войник.
По-късно софийската конструкция на ГЕРБ в декларация също поддържа съпартиеца си. " За нас е омерзително, че един добър и заслужен човек, беше заставен да се отдръпна от политиката посредством клюки и откровени операции.
Не подлагаме под подозрение, че Делян ще завоюва правосъдните борби за истината, които му предстоят. Не подлагаме под подозрение и неговата непорочност. Но за нас е неприемливо да останем безучастни по отношение на следващия опит за оклеветяване на един чист човек от страна на " другарите " от Българска социалистическа партия. Тези, които доведоха България до няколко национални произшествия, да бъдат морални съдници, е мерзко и неприемливо. Още по-недопустимо е поради лъжите на подлите, да си потеглят почтените ", написа в декларацията, подписана от зам.-председателя на ГЕРБ и кмет Йорданка Фандъкова, народните представители, общинските съветници и кметовете в столицата.
Те приканват Добрев да остане в политиката. " Бъди мощен и докажи чистотата ти с наличието и дейностите си, а не с твоето неявяване! Бъди корав в битката против злото от ляво, което към този момент близо век мъчи България! Ние заставаме паралелно с теб и ще те поддържаме в твоята борба ", се споделя в декларацията.
За по-малко от час по-късно пресцентърът на ГЕРБ популяризира и заявления с сходни послания и от Жени ГЕРБ, младежката организация на ГЕРБ, както и от централите в Разград, Русе, Кърджали, Ловеч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР